2-5 virkedager leveringstid | 30 dagers åpent kjøp

Gummistøvler

Gummistøvler

Siden 1891 har vi tilbudt gummistøvler av høyeste kvalitet for kvinner, menn og barn, tilpasset det skandinaviske klimaet. Vårt brede utvalg av gummistøvler passer til alle anledninger og holder føttene varme og tørre med stil! Enten du bor i sør eller nord, midt i byen eller på landet, vil du ikke angre på at du har investert i et par sko som holder føttene tørre selv på årets mest regnfulle dager.

Tretorn tilbyr gummistøvler i ulike farger og design som er både komfortable og 100 % vanntette. Hva skal du bruke gummistøvlene til? En høyere gummistøvel med kraftig såle er perfekt for utendørsopplevelser, mens lavere modeller kan være mer komfortable til hverdagsbruk. Vi tilbyr også fôrede gummistøvler, slik at du kan holde varmen selv når vinterkulden setter inn.

Fra og med vårkolleksjonen 2022 vil alle våre nye gummistøvler være laget av FSC-sertifisert naturgummi og resirkulert polyester. En stor forpliktelse, men et naturlig neste skritt i Tretorns bærekraftsarbeid, kalt Eco Essentials Initiative.