2-5 virkedager leveringstid | 30 dagers åpent kjøp

Junior

Junior

Tretorn, et velkjent og respektert sko- og klesmerke, har vært en favoritt blant svenskene siden 1891. Nå når vi også ut til våre yngste kunder med våre juniorkolleksjoner. Vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet, skapt for å tåle Skandinavias tøffe klima, også for de små eventyrerne.

Vårt engasjement for en bedre verden gjenspeiles i bruken av bærekraftige og miljøvennlige materialer i produktene våre. Vår erfaring og ekspertise innen produksjon gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av resirkulerte materialer og PVC-frie alternativer for å redusere miljøpåvirkningen.

Enten du er på jakt etter et mellomlag for kjølige dager eller gummistøvler for regnfulle eventyr, kan du stole på at Tretorn har produkter som er både funksjonelle og stilige for våre yngre kunder. Den tidløse designen vår har overlevd århundrer, og vi er sikre på at produktene våre vil følge barna i mange år og lett kan gå i arv til neste generasjon. Hos Tretorn er juniorene like viktige, og deres eventyr fortjener det beste innen kvalitet og holdbarhet.