2-5 virkedager leveringstid | 30 dagers åpent kjøp

Forsendelseinformasjon

ORDREBEKREFTELSE

Når du har valgt varene dine og bestillingen din er lagt inn, vil du motta en e-post med en bekreftelse av bestillingen din. Denne e-posten er IKKE en godkjennelse av bestillingen din, kun en bekreftelse om at vi har mottatt den. Dersom du ikke kansellerer bestillingen, vil godkjennelsen av bestillingen og en fullførelse av kontrakten mellom deg og Tretorn Sweden AB være fullført når vi sender deg en e-post-bekreftelse om at varene er på vei.

Vi forbeholder oss retten til å avslå bestillingen din dersom vi for eksempel ikke er i stand til å motta en betalingsfullmakt fra deg, hvis det forekommer fraktbegrensninger på en spesifikk vare, hvis varen ikke lenger er på lager eller hvis varen ikke består kvalitetskontrollen vår og blir trukket tilbake fra markedet, eller dersom du ikke møter kvalifikasjonskriteriene vi har lagt ut i vilkår og betingelser.

BETALINGER

Betalinger kan gjennomføres med alle de større kredittkortene og blir håndtert av Klarna. Betalingen vil bli belastet og trukket fra kontoen din når bestillingen din blir sendt fra Tretorn Sweden AB. Du bekrefter at du eier kreditt/debit-kortet som blir brukt, eller at du har fått spesiell betalingsfullmakt fra eieren av kreditt/debit-kortet til å bruke det. All kreditt/debit-kortholdere er underlagt valideringskontroll og autorisering fra kortutstederen. Hvis utstederen av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Tretorn Sweden AB, er vi ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende leveranse. Vi tar alle rimelige forhåndsregler for å gjøre nettsiden vår sikker. Alle transaksjoner blir håndtert av Klarna. Kredittkortnummeret ditt blir sendt via en kryptert forbindelse til banken din.

LEVERANSE

Du vil motta en bekreftelse på e-post så snart varen din forlater varehuset vårt. E-posten inneholder alle frakt- og returdetaljer, i tillegg til et sendingsnummer, slik at du kan følge bestillingen din via UPS.

Norge
Et fraktgebyr på 49NKR legges til alle bestillinger. UPS utfører levering til adressen din. Normal levering på mellom 2-5 arbeidsdager. All nødvendig informasjon om retur og bytter finner du i forsendelsen. Et returgebyr på 49NKR legges til alle returer.

PRIS-POLICY

Vareprisene blir satt i begynnelsen av hver sesong ut ifra de eksisterende valutavekslingsverdiene. Disse prisene kan endres dersom den gjeldende valutakursen forandrer seg før bestillingen din er godkjent, eller hvis varene blir satt ned i pris i løpet av salgsperioden.

Hvis du er en kunde med et kredittkort som ikke er lydende i valutaene våre, vil den endelige prisen bli regnet ut etter gjeldende valutakurs når kredittkortselskapet ditt behandler transaksjonen.

ENDRINGER AV DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE

Vi forbeholder oss retten til å endre eller variere disse Vilkårene og Betingelsene når som helst, og enhver korrektur vil erstatte disse Vilkårene og Betingelsene. Alle eventuelle endringer og variasjoner av disse Vilkårene og Betingelsene fra Thevea vil bli lagt ut her og vil få umiddelbar virkning. Vi anbefaler derfor brukere av denne nettsiden å se gjennom våre Vilkår og Betingelser med jevne mellomrom for endringer.

Hvis du har ytterligere spørsmål angående Vilkår og Betingelser, kan du kontakte oss per e-post support@tretornsweden.com.